Digués la teva!

Del que vulguis, qualsevol acte, detall o en general!

 

 

 

 

 

 

8. Mojinos 

Crec que ha estat un gran encert canviar Los rebeldes per Mojinos, si bé era unadecisió arriscada del regidor i la Comissió de festes ja que si no hagués anat bé tothom s'hagués girat contra ells. Els regidors del PP no sortiren massa feliços del concert.

També vull dir que crec que l'enquesta està trucada. Vull dir que algú deu donar ordres perque es volti lo de calcades a l'any passat. D'això res!. Ni punt de comparació. Però com queseria grosser votar a pitjor han decidit fer una allau de vots cap a calcades a l'any passat. No s'ho creuen ni tips de Coca-Cola. Sembla mentida la ruindat que campa per aquesta terra.

Ah! i enhorabona per la revista. Vos superau dia a dia i hora a hora. Crec que fan falta més de 10 persones per fer tot el que feis i no me surten els comptes (ni a ningú del meu redol). És lo millor que ha pasat a Capdepera després del canvi de govern municipal. Ànim!

PJO

7. Festes / Fiestas

M’ha sorprès moltíssim el programa de festes d’enguany i no ha estat pel seu disseny ni contingut. Crec que ha estat encertat (molt fresc). La sorpresa ha estat que ha seguit la inèrcia dels darrers quatre anys: BILINGÜE.

M’ha sorprès perquè no m’ho esperava dels actuals governants, altres coses sí, però aquesta no. M’ha pillat per sorpresa.

M’ha sorprès perquè dins l’actual govern hi ha diferents pensaments i tendències: nacionalistes, ecologistes, catalanistes, independentistes, anarquistes, mallorquinistes..., però no sabia que n’hi hagués d’espanyolistes.

M’ha sorprès perquè no han respectat l’estatut d’autonomia, la Llei de normalització lingüística, el reglament municipal de normalització lingüística, ni els seus propis pensaments.

M’ha sorprès perquè abans, excepte el període PP-Es Grup, i des de feia uns 15 anys, es redactava íntegrament en català  i no hi havia cap problema.

No m’hagués sorprès si a més, s’haguessin editat versions en diferents idiomes estrangers habituals al nostre poble (quasi tots els partits enviaren cartetes en alemany o anglès als esperats votants europeus).

No m’hagués sorprès si el PP hagués continuat en el govern municipal i el seu programa fos TRILINGÜE.

El que no m’ha sorprès gens ni mica, és que el PSIB és el PSOE, i en segons quines qüestions és igual que el PP.

Salut i esper no tenir aquestes sorpreses

un fester / un fiestero

6. Al igual que en Jaume Fuster, jo no trob que les festes siguin massa llargues, hem de poder triar, el meu problema es que m'agrada anar per tot, però qui no vulgui que no ho façi.He trobat que hi ha uns quants canvis i que son per a be i uns altres canvis que no m'agraden tant, però tenc molt clar que no he mogut un dit per res de ses festes i per tant no tenc dret a criticar, esper que quan acabin siguem sincers donant la nostra opinió i no critiquem tant,que es la sortida fàcil. Per cert, estic enganxada al Cap Vermell digital, cada vespre abans d' anar a dormir o a mitja tarda faig una ullada i sempre m' agrada el que veig. ENHORABONA!!!!
Eva Ferrer
 

5 No estic d'acord amb els qui diuen que les festes són massa llagues. Cadascú pot anar als actes que vulgui, i deixar els que no li agradin. El problema que s'ha de controlar és el del pressupost. Crec que es poden fer bones festes, i participades, moderant la despesa. Però que no les escurcin, per favor. Vull tenir on triar.
Jaume Fuster Alzina
4 Vull felicitar la comissió de festes, el regidor (es) responsable(es), pel programa. De totes, totes,  pel que he sentit parlar no serà fins les festes de l'any vinent (uf, encara queda molt!) que veurem els resultats de la comissió de festes. Així que no jutjaré... ni opinaré. Malgrat tot he de dir que trob a faltar el teatre del dia de Sant Bartomeu i les paelles. Bé, estam en període de prova (allò dels 100 dies de gràcia) i com que som dels qui pensen que la festa la fa la gent... ànim, a passar-s'ho bé i a xalar de valent.  Jo hi dirè la meva festes passades, com cada any.
Tomeu

3 Uep amics,
Ses festes em caven bé, pareix com si em donessin una punyida de força. Es programa d'enguany m'agrada ja que te molta participació ciutadana que és el que fa sa festa i no parlem també d'els tallers diversos per els al·lots. Sa TREMPONADA i sa NIT TEMÀTICA son sa novetat però hauríem de tenir en compte de no sobreexplotar es moll que ja ha tengut sa seva festa, i no més deixar sa NIT DE JAZZ que és una tradició a aquest meravellós entorn.

Joan Genovard 

2 La festa la fa la gent, el poble. No un programa. Fins que a Capdepera no s'entengui això no hi ha res a fer. Trob que es gasten massa doblers en festes.

L'€

 1 Lo de la tremponada a Cala Rajada un encert. Per fer festa no cal gastar-se milions. Ànim! però m'agradaria que el Cap Vermell fes públic el dèficit de que han deixat els altres. I enhorabona per la web, una passada, mai m'hagués pensat que arribassiu a un nivell semblant.

Un ciutadà més