Una trobada per a gent gran a Capdepera acull més de 200 persones del municipi a la Residència Geriàtrica de Font de sa Cala. 








 Image
 
La Residència per a gent gran de Capdepera, ubicada al nucli de Font de sa Cala, va acollir una trobada de majors aquest divendres, 28 de novembre, en la que van participar més de 200 persones en una jornada que va començar les deu del matí i va continuar fins i tot bé entrada la tarda. 
L'Ajuntament de Capdepera ha col·laborat en aquesta iniciativa al costat de la direcció de l'esmentada Residència per reunir les persones grans del municipi, del Centre de Dia, de la teleassistència domiciliària, del Servei d'Ajuda Domiciliària i del centre geriàtric de Font de sa Cala. 
La regidora de la Tercera Edat, Margalida Bover, va explicar durant aquesta trobada que, "hem intentat afavorir un espai de reencontre entre persones grans del municipi, alguns dels quals no es veien des de fa anys." 

Image


Per la seva part, el director de la Residència, Gregorio Molina, va dir que "és un dia especial que surt de la rutina i que anima les persones de la tercera edat, en especial, als que pateixen de mobilitat reduïda". 


Durant l'esmentada trobada els majors van respondre de forma òptima i fins i tot alguns es van emocionar al retrobar-se amb amistats i coneguts que no es veien en gaire temps. 


La jornada de retrobament entre majors va comptar amb espectacles propis de ball i dansa, tallers i actuacions de les corals Sol Naixent i la coral gabellina Ca Nostra. 

Tant la regidora com Molina van coincidir a afirmar que a causa de l'èxit d'aquesta trobada, per primer vegada, probablement es tornarà a repetir "una vegada a l'any com a mínim".