Fa tres setmanes que han començat las obres de la Sala Multiusos, i pel que es veu hi ha una nova ubicació de l’excavació i creguérem que de la ubicació d’aquesta Sala.





   Davant aquest fet ens adreçàrem a veure el projecte i ens hem trobat amb un de totalment nou, on s’han suprimit els aparcaments soterrats, s’ha eliminat la tercera planta i la segona planta s’ha retallat a la meitat.

  S’ha modificat la ubicació de l'edifici i això ha portat també la retallada de la plaça que hi ha davant l'edifici. No hi ha hagut, de moment i que nosaltres tinguem constància, cap modificació del projecte aprovat  ja adjudicat, i per tant tenim seriosos dubtes damunt la legalitat del que s’està fent en aquest moment, i per això hem presentat el següent escrit a l'Ajuntament. 

  JOAN FERRER FLAQUER amb el DNI 78.195.554Q en qualitat de portaveu del grup municipal del Partit Popular de Capdepera, membra d’aquesta Corporació i en nom propi, en qualitat d’interessat,

SOL·LICIT:

  
    De conformitat amb l’article 72.1 i 72.4, de la Llei 20/2006 de15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears

   · Informe de Secretaria exposant que les obres iniciades corresponents a la Sala Multiusos s'adapten o no al projecte aprovat i adjudicat.  
   · Informe jurídic exposant que les obres de la Sala Multiusos s’adapten o no a la legalitat vigent, d’acord amb el projecte aprovat i adjudicat a l’empresa que fa les obres.
   · Informe de l'arquitecte municipal que les obres que s’executen de la Sala Multiusos s’adapten o no al projecte aprovat i adjudicat.
   · Com a mesura cautelar sol·licitem l’aturada d’aquestes obres mentre no es demostri que s’adapten al projecte aprovat i adjudicat.