Nou Inici del Programa de Voluntariat Lingüístic a Capdepera  Novembre de 2008

Image

   El passat 7 de novembre va tornar arrencar una nova tanda de voluntariat lingüístic al municipi de Capdepera, organitzat conjuntament per l'Ajuntament de Capdepera i Paraula, Centre de Serveis Lingüístics, ja implantat a bona part de municipis mallorquins.
   En aquesta ocasió s'han inscrit al projecte un total de 7 parelles lingüístiques d'entre 30 i 75 anys i de diversa procedència geogràfica i nacionalitat. Aquestes parelles es comprometen a quedar durant 10 sessions per xerrar en català i així, la persona aprenent, va millorant la seva fluïdesa d'expressió oral, a banda de poder compartir activitats, intercanviar gusts i experiències.
Bona part de les persones aprenents s'apunten al projecte per la necessitat comuna d'haver de millorar el grau d'expressió oral, donat que molts d'ells es preparen per als exàmens de català que organitza el Govern Balear.
   Al llarg d'aquests dos mesos i mig es preveu organitzar activitats de dinamització amb aquest grup o realitzar algun intercanvi amb voluntaris d'altres pobles.
   Si algú vol inscriure's al projecte encara ho pot fer a través del Servei d'Assessorament Lingüístic, la Biblioteca de Cala Rajada o telemàticament a través del web www.paraula.cat.





Servei d'Assessorament Lingüístic
Ajuntament de Capdepera