La pel·licula- musical Mamma Mia! al Teatre Municipal de Capdepera

Diumenge dia 26 d'octubre  a les 18 i 20  hores



Dues projeccions del musical ‘Mamma Mia!’ el proper diumenge a Capdepera. 
   La reeixida pel•lícula recién estrenada del musical ‘Mamma Mia!, dirigida per Phyllida Lloyd i protagonitzada per l'actriu Meryl Streep arribarà A Capdepera el proper diumenge, 26 d'octubre.
   El Teatre Municipal de Capdepera oferirà dues projeccions, una a les 18.00 hores i l'altra a les 20.00 hores. L'entrada per a cada projecció costa 4 euros.
    El musical ‘Mamma Mia!’ va triomfar primer en els escenaris i també ha estat en cinema un fenomen de taquilla des de la seva estrena en EE.UU. La música de Abba va ser la base del musical escrit per Catherine Johnson.
   El títol correspon a uns dels temes de major èxit del conjunt suec, publicat en 1975 . La història transcorre en una illa grega fictícia. Sophie, una anglesa de vint anys (en el film Amanda Seyfried), descobreix el vell diari de la seva mare (Meryl Streep) i descobreix les seves relacions íntimes amb tres homes vint anys enrere. Qualsevol d'ells, (Stellan Skarsgard, Pierce Brosnan o Colin Firth) pot ser el pare de la noia. A partir d'aquí, es generen diversos contratemps i equívocs.