Figurera,
gola
i poca vergonya?

  

El regidor de Fires i Mercats del nostre Ajuntament ens va explicar, a nosaltres i a molta gent que ho va demanar, el perquè de no convidar a tots els presidents de les diferents associacions de veïns del municipi, al tast servit a les autoritats en la inauguració de la Mostra de la Llampuga: el motiu és que els mariners digueren que a l’hora de servir el menjar a les autoritats,amb tanta gent, se’ls desbordava, i al final no sabien qui eren els convidats i sempre s’hi afegien alguns espavilats per menjar de franc. Des de la Sala es va pensar que per a reduir la llista, en lloc de convidar a tots els representants de les associacions de veïns, tan sols es convidaria el president de la federació que els agrupa a tots.

Fins aquí molt bé, però a la inauguració de la Mostra poguérem veure a dues senyores (?) (o mortes de gana?) que després de xerrar amb Mateu Garau per poder passar, ho feren amb Climent Crespo, i havent rebut les respectives negatives feren el mateix amb el regidor Pep Gallego, i la resposta sempre fou la mateixa: Tenim convidat el president de la federació en representació de tots. Una d’elles respongué que això no es feia i que era de molt mala educació.

No sé com s’ho manegaren però al cap i a la fi les poguérem veure assegudes i menjant amb les autoritats (de franc, per suposat). La¿senyora (?) Erika Nieper es pensa que és regidora i ja sabem que no és el primer pic que fa coses en nom de l'Ajuntament sense ser-ne res de res, i ara, pel que veim, la tambè senyora (?) Mercedes Garau fa el mateix. Deu ser un mal dels afiliats d’UM?, o sols és figurera, gola i poca vergonya?

 


Un vilatà emprenyat