Carta al Director










Un servidor,  Josep Maria Navarro Lop, més conegut com  “ Pep de La Ponderosa”  o  “ de la  pensió Marina”,  president “in pèctore” (mentre no es disposi ordre en contra) de l’Associació de la Tercera Edat de Cala Rajada “Sol Naixent” , vull agrair, en nom propi i, així mateix, de la Junta directiva que tinc l’honor de presidir (per acord près en reunió ordinària),  la distinció feta pel senyor Batle del Ajuntament de Capdepera en vers de la meva persona. pel nomenament de “pregoner de les festes de Sant Roc”, del que tan orgullós em sento.

Al mateix temps, volem reconèixer els esforços  del Consistori del nostre municipi a l’hora de recolzar-nos en totes i cadascuna de les iniciatives ( què, enguany, no son poques)  que posem en marxa al Club de Persones Majors calarajader, especialment a l’hora de efectuar-nos els ajuts adients per la celebració de tota mena d’esdeveniments. Gràcies!

Aprofito per a convidar a les nostres autoritats, encapçalades pel senyor batle, Rafel Fernàndez, com també a tots els associats de “Sol Naixent” i simpatitzants, al dinar anual que la nostra entitat celebrarà, D.m., el propvinent diumenge 6 d’octubre al restaurant “Son Sant Martí”, de Santa Margalida, lloc ja habitual  per retrobar-nos  amb saludable companyerisme tots els que formam part d’aquesta gran família de “Sol Naixent”.  Us esperam a tots!.     



Pep Maria Navarro Lop
Associació Tercera Edat de Cala Rajada