Gràcies, gràcies, gràcies. És un goig  que ens deixin participar de l’alegria que es respira a la Confraria de Pescadors.
Gràcies per la paella.
Gràcies pel tracte.
Gràcies per les vostres dones que vos deixen passar el diumenge amb nosaltres.
Gràcies a elles per la seva col·laboració.
Gràcies a la venedora de capells, que, si s’ho proposa, et ven la Seu.
Gràcies als cuiners, ajudants, pinxes, fogoners, etc.
Gràcies a l’Ajuntament, especialment al nostre batle per la seva presència i col·laboració. És una alegria poder dir gràcies Tolo.
Gràcies a la nostra regidora Margalida, que aguanta totes les nostres peticions: li vaig sol·licitar un wc, i com sempre, després d’un breu estira i amolla, entre un no pot ser i un ja ho veurem, després del seu habitual “a veure...”, ja vaig saber que n’aconseguiria un, però em vaig equivocar, perquè no es va conformar amb un i en va dur dos.
Gràcies als bancs i caixes.
Gràcies a tots els col·laboradors anònims que aportaren els seus regals.
Gràcies a aquests 400 comensals que, deixant tots els seus quefers i obligacions varen fer el sacrifici de venir a dinar aquesta estupenda paella.
Gràcies a totes les persones que, sense demanar-los-ho, ajudaren que la festa fos allò que volíem: una festa.
Gràcies als col·laboradors de sempre, a aquests que jo anomèn “de potada”, que sempre es carreguen la feina més feixuga i després desapareixen fins a la pròxima.

En fi, no sé com expressar el meu agraïment a tots de manera senzilla. Gràcies, gràcies, gràcies.

Sols em queda demanar disculpes si alguna cosa no va sortir com tots desitjàvem, però pensau que Déu va fer el món i segurament tampoc va quedar satisfet de com havia quedat, i ell és Déu i jo només som en Pep de “sa Marina”, o de “La Ponderosa”. Esper, almanco, tenir els mateixos amics que tenia abans del dinar, ja que si hi ha alguna cosa que em lleva la son és perdre un amic.

A la Confraria: Quan necessiteu 400 voluntaris per menjar paella, cridau.

PEP NAVARRO

PS: Joan Ramon, per a la pròxima, et promet un micròfon per al teu ús familiar.