Com quasi cada dia, fulleig el cap vermell digital i avui m'ha sorprès veure com hi ha algú que creu que la bassa pot ser per regar un nou camp de golf.

Crec que es totalment erroni el que alguns pensen. La comunitat de regants, no es massa extensa (per desgracia tenim pocs fora-vilers a aquest poble), però el que es cert es que el senyor Enrique Santarufina, enginyer del projecte a hores d'ara, creu que fins i tot l'aigua podria ser que no bastàs per qui en vol, tot depenent de l'us que en façin els regants i demés usuaris.

Ara que han començat les obres i que van a molt bon ritme, hi ha molta mes gent interesada en rebre aigua a preu mòdic, però el que tambè es cert, ès que fins que no es veigi el cabdal d'aigua de que se disposarà i els posibles nous ramals que es puguin afegir, ningú mes no s'hi pot apuntar.

Fins i tot es va xerrar de la possibilitat de posar torns i horaris pels usuaris si el cabdal no bastés (cosa que crec del tot imposible). Amb aquestes perspectives, crec que no cal (i dic CREC) dubtar de per qui será l'us de les aigues.

Ha! el ferratje no fa olor,ni la bassa. A Sa Pobla i a Sant Jordi mos hi reguen les verdures que menjam tots i no ha passat res.

Adeu i bon reguiu