La TDT es podrà veure en el municipi a partir d'agost i la cobertura serà total a finals d'aquest mateix any
Image

   L'Ajuntament de Capdepera, a través de la Regidoria de Comunicació, ha anunciat que el procés d'implantació de la Televisió Digital Terrestre ( TDT ) en el municipi de Capdepera és imminent.
   D'aquesta forma, la institució municipal s'avança al calendari previst en l'arribada de la cobertura total de la TDT a tot Mallorca, fixat per a desembre de 2009, denominada l'apagada analògica.
   El regidor de Comunicació, Sebastià Sureda, afirma que els veïns dels nuclis de Capdepera i Cala Rajada, on resideix la majoria de la població, podran veure la TDT el pròxim mes d'agost. A Font de sa Cala el senyal s'anirà adaptant després de l'estiu.
   En aquest sentit, Sureda assegura que a finals d'aquest mateix any la cobertura de la Televisió Digital Terrestre cobrirà la totalitat del municipi. "Hem fet un gran esforç per agilitar la implantació de la TDT a Capdepera, sense córrer riscs i amb instal•lacions garantides en el seu funcionament."
El Govern balear s'encarregarà de les instal•lacions dels equipaments de la TDT i l'Ajuntament s'ocuparà de les despeses de manteniment. "Així l'Ajuntament no haurà d'assumir equipaments municipals de cost elevat i amb possibles riscs, per la qual cosa, l'actuació prevista suposarà a més un important estalvi econòmic", conclou el regidor.

Image
Imatge corresponent a la taula  rodona sobre l'implantació de la TDT (abril 2008)


Image
Servei de Comunicació