L'àrea de Medi Ambient posa en marxa, una altra vegada, el foro de participació ciutadana de l'Agenda Local 21 de Capdepera
Image

   Les reunions de les comissions de feina es desenvoluparan el setembre i permetran prioritzar les accions per començar a executar-les a partir de l'any 2009.
   L'Ajuntament de Capdepera ha posat en marxa una sèrie d'accions centrades en actualitzar i revitalitzar l'Agenda Local 21 amb l'objectiu d'establir uns objectius mediambientals, econòmics i socials.
   Amb la participació activa d'un Fòrum Ciutadà i un programa de reunions de les comissions de feina, la intenció és aconseguir la sostenibilitat del municipi i una millor qualitat de vida dels ciutadans.
   El passat 3 de juliol va tenir lloc un Fòrum de Participaciò Ciutadà al Teatre Municipal de Capdepera mitjançant la qual, es va informar els assistents del significat de l'Agenda Local 21 i de la seva importància com a eina de participació pública.
   Durant el mes de setembre es desenvoluparà un programa de reunions sectorials, que establiran un pla d'acció pel qual es procedirà a determinar les actuacions prioritàries. Èstas accions seran les que es començaran a executar a partir del 2009.

   El programa de reunions és el següent:
       16 de setembre: Mobilidad, seguretat, renou i emissions atmosfèriques.
       17 de setembre: Medi natural.
       23 de setembre: Residus, energia i aigua.
       24 de setembre: Usos del territori i planejament urbanístic.
       30 de setembre: Serveis sanitaris, socials, educatius i culturals.
         1 d'octubre: Activitats econòmiques i turisme.


Image
Servei de Comunicació Ajuntament de Capdepera