L'Ajuntament de Capdepera posa en marxa l'oficina municipal de Canyamel
Image

  El nou servei local permet solucionar amb agilitat els problemes quotidians i les necessitats dels veïns del nucli.


   L'Ajuntament de Capdepera ha posat en marxa un nou servei en el nucli costaner de Canyamel. Des de mitjan el mes de juny, els veïns d'aquesta zona disposen

d'una oficina municipal a les instal•lacions de la policia local.
   El delegat de Canyamel, Climent Crespo, acudeix a l'oficina de Canyamel dos dies a la setmana "per atendre directament les pe

tites demandes i queixes del dia a dia i poder solucionar-los mitjançant una via ràpida i àgil".
   Concretament, per garantir el funcionament del servei, el delegat de Canyamel és present a l'esmentada oficina, els dimarts i els dijous de cada setmana, en horari de 10:00 a 12:00.
Climent Crespo es va posar en contacte amb els comerciants i veïns de Canyamel i amb les seves demandes ja ha pogut solucionar diversos problemes que van sorgint, com a instal•lacions deficitàries de cablatge o bancs deteriorats, entre d'altres.
   "Hem col•locat guals per reduir la velocitat dels vehicles en rsposta a la sol•licitud dels residents i procedirem al tancament i neteja posterior dels dos parcs infantils, que es troben deteriorats i bruts."
D'altra banda, l'Ajuntament ha recuperat el servei de la policia local a Canyamel, amb la presència d'un agent que a diari hi presta les seves funcions. En aquest aspecte, el delegat de Canyamel destaca l'efectivitat de l'esmentat cos davant dels furts petits i freqüents que se solen produir a la platja. "La presència de la policia ha servit fins i tot per agafar els malfactors amb les mans a la massa".
   Crespo ha anunciat, a més, que aquest estiu l'Ajuntament de Capdepera posarà en marxa també un servei municipal a Cala Mesquida. D'aquesta forma, "pretenem oferir millor qualitat de vida en zones on hi havia una situació d'abandonament", afirma.


Servei de Comunicació de l'Ajuntament de Capdepera