Amb aquest comunicat vull expresar la meva queixa damunt un fet que m´ha passat a mi, però que hagués pogut passar a qualsevol altre.          

Un dia vaig abordar el senyor batle de Capdepera, informalment, per a demanar ajuda damunt un projecte que voldria poder dur endavant, em va escoltar i em va recomanar que demanàs una cita amb ell, ja que no era el lloc adient per donar camí a la qüestió. Així ho vaig fer, ja que consider que les coses que s´han de tractar oficialment tenen el seu lloc adequat, l´ajuntament en aquest cas.
Deman hora per ser rebut pel senyor batle, donat que faig feina a una empresa privada conduint un camió per bona part de Mallorca. Vaig demanar si poria ésser a la una del migdia; no dinaria pero no perdria part del jornal. Em donaren hora per a la una del dilluns. Ho vaig comunicar a l´encarregat, i ho férem venir bé per ser a Capdepera a la una. Devers les deu del matí em criden  de l´ajuntament, que el senyor batle no em podrà rebre, li havia sortit una urgència que no poria esperar. Bé, vaig pensar, mala sort i un sac de paciència. 

Em varen donar hora per l´endemà a la una del migdia. Tornam fer voltes per poder ser a Capdepera a la una, si ahir havia d´anar a Sa Pobla avui em tocava anar a Llucmajor, ja veis dos pobles aquí al veïnat. Arrib a l´ajuntament a les dotze i mitja i ves per on, em comuniquen que avui tampoc podrà ésser, el batle a la una ha de ser a un altre lloc, i donat que no té el do de la ubiqüitat, qualcú ha de rebre, m´ha tornat tocar quedar amb ses barres al vent, fer dejuni sense ser corema. No m´agrada gens el fet, ja que haguessin pogut avisar, però per segona vegada desnonar una cita per mi vol dir poc interès cap als ciutadans que esperen ésser rebuts per la persona elegida per donar camí a les necessitats i als interessos dels governats.                                       

Amb la reunió ajornada "sine die", esper que un dia em toqui ser rebut amb temps i forma per l´autoritat corresponent, estic en negociacions amb un notari i un misser perquè m´acompanyin per aixecar acta i defensar els meus drets sense haver-me d´enfadar ja que així si que seré rebut amb gran lulea per part dels politics.        

Som ciutadà i persona i, com diu el nostre Govern, "les personas primer". Moltes gràcies.

Joan Terrassa Lliteras