Les noves tecnologies gabellines
 
i el "First Drink Mallorca"
Bones a tots,
   Després d’una mica de silenci voldria disculpar-me. La raó ha estat una lleugera pausa a la meva activitat virtual precisament per poder observar quins han estat els moviments dels nostres estimats polítics...
    El balanç és decepcionant: unes festes del Mercat Medieval avorrides i repetitives. Sempre fan el mateix...la innovació no existeix en el vocabulari d’aquest equip de govern. Ha estat més del mateix, no hi ha hagut els suposats canvis que significa que hi hagi un nou equip. Per tant...suspesos.
   Què més han fet?, poca cosa més. El que marca el calendari i ja està. I què ha passat amb els problemes eterns de recepció de televisió en aquest municipi?, no s’havien de fer canvis importants? Doncs, no sé què succeeix, però actualment jo segueixo veient la televisió igual que abans... la Sexta es continua captant de manera il·legal pel repetidor de Menorca... i a més, continua desapereixent la línia de tant en tant indicant "recepció baixa". La Televisió de Mallorca es rep però val més no mirar-la perquè acabes amb mal de cap!, es rep molt fluixa, sense qualitat d’imatge ni res. I la famosa TDT? què passa amb ella?, per què hi ha municipis de fora vila de Mallorca que sí que en tenen i nosaltres no?, per què Capdepera sempre ha d’estar a la coa? I ja no en parlem d’Internet. Sabíeu que l'ADSL de Cala Rajada és més lent que el de Capdepera?, i això que a Capdepera no és gens ràpid!.
   Pel que es veu, les paraules "Noves Tecnologies" i saber quina infraestructura moderna cal tenir per a gaudir-ne, els nostres governants no deuen saber què significa o potser ni que existeix (interné? ezo que eh?). Pel que es veu només saben sortir al diari per a vendre fum.
    Per tant... suspesos.
   La nova ordenança per a prohibir beure alcohol al carrer?, una altra "emporrada" dels nostres governants. Molt de soroll però en el fons res. És evident que l’ordenança hi ha de ser...,  però saben com aplicar-la? Quina serà l'organització policial que es realitzarà per evitar l’alcohol al carrer? De moment, el balanç fa por. No tinc fotografies, però sense anar més lluny, aquest dissabte vaig comprovar a Cala Rajada fins a dos punts on grups de joves es reunien per fer "botellón" (un punt al Passeig Marítim, just davant el Consulat Equatorià) i l’altra punt a la Plaça dels Mariners, al costat d'Elionor Servera. En ambdós casos hi havia el cotxe-nevera-discoteca i joves als voltants. Com veieu, dos punts precisament molt fàcils de trobar. La meva decepció va arribar quan vaig comprovar com en el mateix moment en què es realitzaven els "botellons", just a la Plaça Castellet, al front de la Plaça dels Pins, hi havia fins a 7 POLICIES!, tots juntets formant un "corralillo"!. De veritat, ja sé que és una instantània d’un moment en concret però també consider que és prou significatiu i un reflex de com és la "suposada" organització existent a l’hora de fer Ordenances. De què serveix tanta Ordenança si després es comprova això?.
   És veritat que allà on es trobaven els policies és un lloc estratègic per a controlar la nit, però és una barbaritat que n’hi hagi tants en un mateix punt i no n’hi hagi cap donant voltes! És trist, però la seguretat gabellina funciona així, senyors.
   Per tant... suspesos.
   No sé voltros, però el balanç que faig és de zero total. La inoperància i la realització de projectes superflus són el denominador comú d’aquest govern.
Adéu

Auambabalubabalambambú