Desde la costrucció del local comercial, la franja vora la carretera de sa Pedruscada necessita una actuació d'embelliment... qui l'ha de fer?

Image

    Quan es construí l’edifici del Lild, a l’autovia Joan Carles I, hi va haver certa polèmica. Un dels elements que va entrar en polèmica va ser  la franja de la carretera de Sa  Pedruscada, que se va incorporar a la zona d’aparcaments. Una vegada fet el tancament se va tenir que desfer, ja que la franja s’havia de reservar en previsió d’una futura ampliació de la carretera de sa Pedruscada. Això va ser el que se va contar per aquella època. L’esmentada franja va  estar, un bon període de temps, plena d’escombraries i munts de terra, fins que se va omplir i anivellar. No va ser una feina molt curiosa, de fet encara ara és veu  com va quedar. L’anterior equip de govern no va ser capaç, no en sabem les causes, “d’obligar” a l’empresa a restituir la franja o deixar-la d’una manera més acurada que l’actual. 
    Ens consta que des de l’ajuntament actual s’han fet gestions per que s’hi faci un embelliment de la zona, però per ara no hi resultats. Evidentment no pot quedar com està. Ja ha passat molt de temps i aquest cantó, se desdiu molt de la carretera de sa Pedruscada. Quan de temps ha de passar? Hem de deixar que la natura recuperi l’espai? O permetrem que es deteriori, usant-lo d’aparcament o abocador ?
    Si l’empresa ha de fer l’embelliment o restaurar la zona, que ho faci o que qualcú l’insti a fer-ho. Si no és competència seva, cosa que ens costa creure, que es cerqui una solució    o un compromís d’actuació. No s’entén que es malmeti un espai i quedi així. Realment, no se pot fer més?