DARRERA REUNIÓ DIMARTS DIA 31 DE JULIOL A LES 21 H. AL TEATRE

La convocatòria de dia 26 fou tot un èxit. Més de 40 persones diguéren la seva i posaren els fonaments per a unes altres festes. Tot i que com bé explicaren els regidors, aquest any 2007 s'han trobat amb contractes tancats per valor de més de 90.000 € (més de 15 milions de les antigues ptes.)

Breu crònica de la reunió de dia 1 

L'assistència i participació continua essent gran. De les propostes sorgides s'ha engirgolat el programa de sant Roc a Cala Rajada que presenta novetats interessants. Amb un poc de sort dijous es podría tancar el de Capdepera. I quedaria per decidir temes com programa, camisetes, ...etc.

Dijous dia 5 de Juliol s'hagué de resposndre a la "demanda" dirigida de les mares del Ballet de Claudia, per qui és poc actuar a la Mostra de Teatre que convoca l'Ajuntament o fins i tot el Teatre mateix. No, ella vol la plaça i un dia assenyalat, com si la seva boca fos mesura (i es que estava molt mal pp-acostumada). Sortit d'aquest enrenou s'enfilaren algunes propostes de Sant Bartomeu i pendents de pressuposts (alerta a quedar fora res si tant volem estirar els €). De moment, les propostes de menjúa van endavant: Passacarrers amb birra, patatilles i olivetes. Ah! i cada taula del sopar a la fresca tendra una ensaïmada i una botella de vi (que no rapi, per favor).

 

Dimarts dia 10 de Juliol. L'assistència cada vegada és redueix. La reunió començà mitja hora tard. I la gent quan ha arreglat allò que li afecta directament parteix. Les festes començaran dia 11 d'agost amb el rok gabellí que es dirà BOKETE o Rock & Clot. Es perfilen els grups. també hi haurà al clot de sa grava una nit de hip hop amb skaters, grafiteros i tota la pesca k arrosseguen. El grup de 4rt d'ESO tornaran a fer HOY NO ME PUEDO LEVANTAR, el musical de més èxit que s'ha fet mai a Capdepera (tot i que a la Comissió hi ha algunes reticències -i és que l'èxit no es perdona-). Les carreres de cavalls seran dia 26... i poca cosa més.

Divendres s'espera tancar el programa que ha vingut determinat pel pressupost gastat per l'equip anterior. Dels 240.000 € del pressupost prorrogat de festes hores d'ara n'hi ha gastats 209.000 €. A més hi ha més de 90.000 € compromesos en diverses actuacions ja contractades i tancades per l'anterior equip de govern del PP-Es Grup. Tot un regal que li agraïrem i recordarem les vegades que calgui.

Divendres dia 13 de juliol, a les voltes de Can creu es decidí per una imatge innovadora i refrescant de programa que molt prest la vos oferirem. Es faran 3000 camisetes que es vendran a un preu molt econòmic. La nit de foc ho faran els dimonis de Mancor...la "cosa" es va perfilant i aviat en programa estarà enllestit.

De les reunions de dia 17 i dia 20 pocs comentaris a fer, el programa es va perfilant, gairebé tancat el de Sant Roc amb l'esborrany que ja es passeja pel poble i el de Sant Bartomeu ja és apunt. Ara falta trobar els responsables de cada activitat. S'ha d'agraïr la col.laboració dels Bars i altres empreses que s'implicaran en els festes de diverses maneres. Els pregoners en principi seran a Cala Rajada en Buti i a Capdepera na Rafela.

A la reunió de dia 24 programa en mà i poca gent es perfilaren quatre detalls: que la tremponada de Cala Rajada tendrà una finalitat solidària, que els Mojinos es farà al Parc de S'Alzinar i no a l'explanada de l'IES perque l'escenari no hi cap, que si la Comissió de festes estarà en una taulada a part en el sopar a la fresca... Ara sols resta repartir les feines. Molts d'anys i bones festes!!

A partir de dia 26 l'enquesta d'aquesta revista anirà sobre les festes. A l'espai de Carte i cominicats hi haurà una notícia que recollirà tots els comentaris que volgueu enviar-nos sobre les festes. Serà la millor manera de que el 2008 siguin millors. Esperam que l'interés de les festes no decaigui. Aquesta notícia és, de moment,  la més visitada amb 283 entrades en 28 dies.