Benvolguts i benvolgudes membres de l’Associació Cap Vermell:

No se qui sou exactament (a la web no ho diu), però no ho feis gens malament, ara sí se vos veu “es palmito” en els temes de criticar el govern. Es veu que teniu més que sintonia, tot i que no acabo de veure de quin partit “progre” sou. M’agradaria que publicàssiu aquesta carta.

El fet és que m’ha sorprès que fa més d’una setmana que l’actual regidor d’educació ha deixat la feina de l’institut, diuen que per ocupar un alt càrrec a una conselleria. I voltros que ho sabeu tot no n’heu dit ni “mu”.

En primer lloc consider que deixar la docència a un institut públic a principis del tercer trimestres és una indecència, senyal de poca responsabilitat i de menfotisme pedagògic cap als alumnes que han de canviar de professor que els haurà d’avaluar d’aquí dos mesos. No sé què pensen els seus companys de feina ni l’equip directiu, però els pares fa anys que protestam perquè aquestes pràctiques tan comuns a Capdepera s’erradiquin. No sé de qui és culpa, si de la conselleria, de l’institut o del professor. segur que dels alumnes no. Llavors tothom s’omple la boca de com millorar l’educació....

Tan importants i urgents són les feines que ha de fer d’aquí al mes de Juny? No podia esperar a final de curs?

Per part meva un darrer comentari, aquest senyor si és capaç de deixar penjats a uns alumnes, què no serà capaç de fer en les seves tasques municipals! Si no mostra una ètica i una responsabilitat a la feina (tot i que no dubto que sia legal el que ha fet) la mostrarà en l'exercici de les seves funcions com a regidor?


Atentament


ATT