Image

 

Hola amics del Cap Vermell Digital,


La associació Ona Verda es una associació sense ànim de lucre de la vila de Capdepera que té com a objectiu organitzar activitats per la gent del poble. Clar exemple d'això és el nostre programa Pilotes Fora!!! que setmanalment tracta la informació esportiva setmanal dels nostres equips i esportistes gabellins. El dilluns passat vàrem fer el darrer programa de la temporada i ens agafam unes vacances fins a finals de setembre degut, principalment, a l'aturada de les competicions locals.

El terme vacances anteriorment emprat no es del tot correcte, ja que únicament ens canviam de disciplina. A l'estiu, Ona Verda ajuda a la Confraria de Pescadors a la organització i realització de les Festes del Carme. Una d'aquestes tasques és la difusió d'aquestes festes i per tant, la nostra associació ha habilitat un blog dedicat exclusivament a les festes del Carme en el que de moment, podeu consultar poca cosa però que creim que ja és de rellevància.


Hem penjat a disposició de tothom el programa de Festes del Carme 2007 definitiu al 99%. El podreu trobar, a més d'altres coses a la següent direcció:
http://www.blogs.ya.com/festesdelcarme

Image

Cap Vermell vos ho ofereix en pdf i deixa constància de que ho organitza la Confraria de Pescadors

http://www.capvermell.org/images/stories/Noticies/festescarme2007.pdf