inici

Cap Vermell

"On és el nom de Capdepera?", resposta d'un lector


Es difícil entendre com una persona pot dissimular pitjor la seva animadversió i antipatia cap al sector hoteler. A lo millor seria interessant estudiar la vida del Sr. Melis per descobrir quin tipus de problema ha tingut per destil·lar tanta ràbia.
 
A una fira turística s’hi va a promocionar una zona  i fer-ne publicitat. I encara que li faci mal i no li agradi, els turistes que vénen al nostre municipi coneixen Cala Rajada, Cala Agulla, Cala Mesquida, Canyamel o sa Font de Sa Cala. Però NO coneixen Capdepera. És una pena, però és així. I és per això que es promocionen aquestes zones concretament i no el nucli de Capdepera. Però en cap cas això significa menysprear el nostre poble.
 
És ridícul l’exercici de pseudonacionalisme gabellí que fa vostè apel·lant a una demagògia barata i rància que gens ajuda a millorar la tràgica situació del nostre municipi, totalment abandonat a la incompetència i deixadesa dels nostres dirigents.
 
No té res millor que criticar, Sr. Meyme? No hi ha res més que el molesti, al nostre poble, a banda dels lletrerets i rètols de l’Associació Hotelera a l’ITB 2014? Quina pena.
 
En lloc d’aplaudir la gent que fa coses positives, com és promocionar la nostre zona a Alemanya, vostè es perd en tonteries i beneitures. Separar es fàcil.
 
Supòs que l’any proper tornarà a criticar els hotelers amb la seva pobra cançó. A mi també em cau la cara de vergonya amb el seu discurs, no ho puc evitar.
 
Pedro

Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:Horaris C E Escolar