Prou d'enganys! Que no diguin que donaran feina als ciutadans de Capdepera quan a la primera envestida de feina van a fora a contractar escarades.






El Dorado era un lloc mític del que avui és Colòmbia. Es deia que tenia grans reserves d'or i els conquistadors van buscar-lo amb molt d'esforç, atrets per la idea d'un lloc amb carrers amb paviments d'or, on aquest metall preciós era tan comú que fins i tot es desestimava.

Així ens vàren vendre les inverisons multimilionaries de fons catarís. Fins i tot les notes oficials del Govern Balear quan ho declarà "d'interès autonòmic" parlava de 800 llocs de feina directes, recorden allò de 1,3 treballadors per a cada client? Idò a la primera de canvi, en començar a construir, resulta que aquesta setmana pasada han arribat més de 50 persones de Gradana que s'han empadronat al municipi per treballar allà. No són arquitectes ni enginyers; més bé sense cap tipus d'especialització. Benvinguts.

Però, prou d'enganys! Que no diguin que donaran feina als ciutadans de Capdepera quan a la primera envestida de feina van a fora a contractar escarades.

Han fet l'oferta de feina aquí? Es que aquí no hi ha treballadors de la construcció  a l'atur? No hi ha atur juvenil? O resultarà que és millor que la gent del poble no conegui les condicions de feina que oferten?

És de vergonya veure com els nostres representats polítics encara els hi fan la "pirula" per davant i pel darrera.
I per favor, que no surtin els intel·ligents de torn que diguin que això ja es veia venir.
Ho haguessin dit abans.


Un treballador