M'agradaria a través de la revista expresar com es pot sentir un ciutadà en sortir al carrer i no trobar-se els fanals encesos.
Com a ciutadana he estat observant que es vol estalviar dobers amb l'enlluernat públic cosa que en els temps que corren em pareix molt bé però m'agradaria fer unes recomenacions ja que molts de pics amb dies de mal temps he sortit al carrer i m'he hagut de tornar a rera perquè no hi havia llums a molts de carrers del poble.
Crec que si es poden apagar els llums per estalviar però també es podria fer a les hores de menys activitat dels ciutadans del poble com pugui ser a partir de les 23:00 o 24:00 h que la gent no sol estar pels carrers degut al fred ja que així s'estalviaria a gust de tothom sense que la gent pugui tenir accidents pel carrer per no tenir llums o amagar-se per no tenir la visibilitat corresponent.
Amb aquesta carta no vull criticar cap gestió tan sols donar una sèrie de mesures que puguin estar al gust del poble.
Moltes gràcies i a veure si serveix per cualque cosa.

Ester López



NOTA DE LA REDACCIÓ:
L'Ajuntament comunicà en data 6.11.2012 "Es demana la col·laboració dels ciutadans perquè avisin de qualsevol problema que pugui causar la mesura, i de la mateixa manera, perquè facin suggerències d’indrets on es pugui aplicar".