El lector que ens informà, primer es va excusar per no haver avisat abans...

















El lector que ens informà, primer es va excusar per no haver avisat abans (nosaltres l'informàren del telelèfon gratuït de queixes 900 77 88 99), però es pensava que en un parell de dies se l'endurien, i no ha estat així. Es tracta d'una ampolla gran d'oli usat que exs troba al punt de recollida selectiva del carrer Mistral de Cala Rajada. El  lector, que ens ho comentà al carrer, ens digué que feia unes setmanes que la va veure, mentre passejava la cussa, però creia que la retirarien en dur-se els fems. "La meva sorpresa va ser que ahir (per dia 5 d'octubre) encara hi era, i part de l'oli havia vessat a la vorera. Abans era plena".

El que no se sap és si es tracta de la mateixa ampolla o si algú ha agafar el costum de deixar-les allà. Si no se l'han enduta encara hi deu ser.



Queda dit.

Nota de redacció. Informam als nostres lectors que l'Ajuntament de Capdepera disposa del telèfon de queixes,  gratuït, QUEIXA'T 900 77 88 99. Us animam a usar-lo per a informar als regidors dels desperfectes que vegeu o de les queixes que pogueu tenir i obtenir una resposta directa dels responsables municipals.