Les obres del passeig marítim de Cala Rajada , entre la plaça Castellet i Son Moll, van acabar deixant detalls mal executats. Bé és cert que la fisonomia general del passeig és molt millor ara que no abans: les zones de jardí, la distribucions de zones de vianants i de terrasses... Tot plegat, a grosso modo, ha suposat una bona rentada de cara del passeig més emblemàtic i transitat del municipi durant l’estiu. Això no deixa que critiquem la manca de “finessa” en els acabaments, que no s’hagin substituït les fioles rompudes durant les obres, o els maresos de la plaça  de Son Moll... Semblava que amb  la fiança que no se tornà a l’empresa constructora s’adobarien aquests desperfectes i se farien els acabats, però per ara no s’ha fet res o molt poc.
 



A més tot el que hem dit podem afegir aquest pegat a l’escala que baixa a la platja.

O aquest racó on el trespol el van fer malbé i així ha quedat, i d’on van llevar uns bancs i no s’han tornar a posar.
 

I de repicó el pal d’electricitat que està tombat i fermat amb una corda a un arbre. Mentre devora n’hi ha un nou instal·lat fa mesos. A què esperen per fer el canvi, que acabi de caure el pal tombat?
 

Aquests detalls s’han de mirar i més en una plaça recentment remodelada. Això sí hem de dir que els nous arbres plantats  (tamarells) pot ser tinguin una vida més llarga que els anteriors, morts a la primera llevantada. Els jardinets de la plaça fan goig.