Les imatges d'aquestes parts del passeig de les Atzavares mostren el deteriorament del trespol. En un primer moment pot semblar que es tracta d’una conseqüència de fortes pluges puntals, però només és cert en part. Les fortes pluges agreugen l’estat, però aquest deteriorament realment és conseqüència de la manca de manteniment des de fa uns anys.

Quan plou amb força, les reixes de desguàs no són suficients per evacuar tota l’aigua i arrossega el material, convertint aquests trams del passeig en veritables torrenteres, amb síquies i pedreny que les fa impracticables.

Urgeix fer un mínim de manteniment en aquest passeig, que veu com desapareixen papereres, dispensadors de bosses (per recollir excrements de cans), les plantes es moren, no s’adoben les fioles rompudes, tampoc s’acaben d’instal·lar els nous fanals (s’han canviat en un tram i en un altre no),i una part s’erosiona sense que s'hi posi remei.

Es curiós que es plantegi allargar el passeig fins a sa Font de sa Cala i alhora el manteniment del que està fet sigui tan insuficient.