Insistim molt en l’ús de bosses per recollir les defeccions dels cans en les zones públiques. Si, són molts els qui les recolleixen, de cada vegada més, també és cert que n’hi ha que tenen el mal costum de deixar-les pel mig. Hi ha passejos que, malgrat tenir dispensadors de bosses i papereres al voltant, estan plenes de excrements canins.

Però la volta de rosca, “el colmo” com diríem alguns, són els que treuen els cans a ver un volt pel camp o zones naturals acompanyades del seu ca i quan l’animalet defeca recullen els excrements amb una bossa, la tanquen i la deixen allà enmig o la llencen entre les mates. La deixen per què vengui una fada o l’Esperit Sant i se la dugui? La llancen perquè no es vegi, “això ven recollideta en una bossa”, i ja sabeu,  “ulls que no veuen...”

Aquesta imatge la vàrem fer a Es Carregador fa uns dies (quan encara podíem passejar!), però n’hem vistes altres vegades pel Coll de Marina.

Recordem que fa mesos ens enviaren (i publicàrem) imatges de solars plens de bossetes amb excrements de ca enmig de Cala Rajada, per tant és un mal costum i que ve de llarg.