En el marc de "12 meses, 12 sellos" el mes de setembre es dedica a les Illes Balears

Tot i que la nota oficial diu que és Cala Mondragó

La nota de premsa diu:
"Aquest mes, seguint amb la sèrie de 12 mesos, 12 segells, Correus llança una nova emissió, aquest cop, dedicada a Illes Balears. Durant aquest temps, aquest segell serà utilitzat com a únic tipus de franqueig per a tots els enviaments que s'admetin a les oficines d'aquesta província.
El segell de les Illes Balears, segueix la línia dels anteriors i està representat per les lletres IB, en al·lusió a les antigues matrícules de vehicles d'Espanya.
Dins de les lletres, apareix un muntatge amb els elements més significatius d'aquesta terra.
L'illa d'Eivissa és una de les més conegudes arreu del món, per la bellesa de les seves cales, les seves aigües cristal·lines i, també, per les festes i els clubs que més fama internacional han collit. Sales com Space, Pacha, Privilege o Amnesia, reuneixen cada any a milions d'aficionats a la música dance, i molts turistes encantats amb la seva vida nocturna. Però Eivissa també és tradició, cultura, gastronomia, mercats i altres encants que la converteixen en un lloc molt desitjat.
La sargantana balear, és una espècie de rèptil escamós que solia habitar a l'illa de Mallorca, Menorca i altres petits illots del voltant. A causa de la presència de l'home, ha desaparegut de les illes majors però segueix vivint en les més petites. Són animals omnívors que solen buscar el sol sobre dels arbustos i que s'alimenten d'insectes, petits invertebrats i també, d'alguns animals morts com rates o gavines. És un dels símbols de l'arxipèlag balear.
La Cala de Mondragó és una de les més boniques de Mallorca. Està situada al Parc Natural del mateix nom. Crida l'atenció el seu entorn, el paisatge i també, que és una de les menys concorregudes de l'illa, per la qual cosa és molt atractiva per la seva pau i tranquil·litat.
La famosa ensaïmada, és un dels productes més típics del lloc, elaborada amb farina, aigua, sucre i ou, s'ha fet un lloc dins de la gastronomia del nostre país."

Com podeu veure, una vegada més es fa palesa la ignoràcia en aquesta errada que ningú encara no se n'ha adonat tot i fer una presentació oficial al Consolat de Mar. On són els assessors?

Queda dit!