Se serviren més de 15000 racions.
La xifra aproximada de visitants se calcula en devers 8000 persones.




Cada any oferim als nostres lectors algunes imatges dels plats i dels estands participants de la Fira de la Llampuga. Enguany no serà menys! Aquí teniu algunes ( no poden ser totes totes) de les propostes gastronòmiques que presentaren els cuiners dels restaurants i hotels participants. 

Aprofitant l'avinentesa enviam la nostra felicitació a tots i cada un dels que feren possible la jornada festiva a Cala Rajada. Des de la Confrariade Pescadors i els seus col·laboradors, oferint els  clàssics arrosos i fideus de llampuga, fins a les propostes més noves i atrevides. Des del servei de neteja, bar i seguretat als voluntaris de Protecció Civil. L'imatge general és que tot funcionà prou bé i l'impressió dels participants va ser molt bona i els organitzadors valoren molt positivament l'experiència. Cal recordar que enguany han hagut molt de canvis (entrada gratuïta, la participació dels restauradors també ha estat gratuïta).



Pel que hem sabut se varen servir més de 15.000 racions, la qual cosa permet calcular una assistència de devers 8.000 visitants. Enguany l'oferta gastronòmica ha estat més variada, amb l'increment del nombre de paradetes. 



La XIII Mostra comptà amb 21 estands: La confraria de pescadors (arròs a banda, arròs sec i fideuà de llampuga), La Bodeguita (Llampuga estil peruà), Nou Dos (Mandonguilles de llampuga amb pinyons i espinacs), Serrano Hotels (Canelons de llampuga amb "llengües de bou"), Bar Baleares (llampuga amb escabetxo), Pasta-Pasta (Pizza de llampuga), Son Bessó (mini hambugueses amb llampuga cruixent), Viva Cala Mesquida (Xalupa de blat amb arròs tropical i llampuga amb guacamole), Bella Playa ( Vol-au-vent farcits de crema de llampuga), Singualar (Lasanya de verdura i llampuga cruixent),O'Sole Mio (Raviolis farcits de llampuga, coa de rap i espinacs amb  salsa de gambes), Ca na Pastori (llampuga a la planxa amb salsa de gambes), Restaurant Polígon (llampuga amb pebres amb salsa de tomàtiga de ramellet), Bar de Arce (Croquetes de llampuga amb salsa d'albergínia), Sa Trobada (pebres farcits de llampuga amb arròs, verdura i salsa Sa Trobada), Hotel Amoròs (Espinagada de llampuga amb banderilla Gilda), Porxada de Sa Torre (Llampuga fregida amb blat d'ndies i crosta de porcella amb patata i pebre), Canyamel Park (creps de llampuga amb espinacs i crema de porros) i  Hotel Melbeach (llampuga fumada amb aguiat de caragols).

Alguns plats:

 

 

 

 

 

 

Alguns equips de feina:



 

 

 

 


Enhorabona a tots els participants!