Un gran equip per a una cuina de primer nivell


























 

 

 



En el marc privilegiat del nou hotel rural Predi de Son Jaumell, inaugurat aquests dies, hi ha nascut un espai per a la gastronomia de primer nivell, és a dir, per a gaudi dels paladars més exigents. I al capdavant d'aquest espai engrescador hi trobam Andreu Genestra, un jove però ja molt experimentat cuiner mallorquí que, com diu ell, cansat que li demanassin "on ets, ara, Andreu?", ha decidit posar en marxa el seu propi projecte. Després de completar la seva formació a l'Escola d'Hoteleria de la UIB, i de guanyar experiència i saber en les millors cuines de Mallorca i de la Península (El Bulli, Arzak...), després de treballar per a la família reial de Kuwait o d'assumir la màxima responsabilitat de la cuina del restaurant El Pi de l'Hotel Formentor, n'Andreu creu arribat el moment d'assumir la total responsabilitat de la seva vida professional i iniciar una carrera independent. I aquesta possibilitat li ha arribat, com dèiem, a Son Jaumell, on se li ha oferit la possibilitat de posar en peu les seves idees gastronòmiques.







En tot cas, com el mateix xef va deixar clar, Andreu Genestra no es troba sol, en aquesta aventura. Amb ell hi ha Álvaro Salazar, també amb un dilatat currículum, als fogons; Roberto Mosquera, director de sala, i Sela Priego, com a responsable de la rebosteria. Completen l'equip: Mateu Nicolau, Laura Crisol, Pau Navarro, Antoni Rigo i Pau Mora. 



Tots plegats són capaços de fer arribar a la taula delícies com les que es poden veure en aquestes imatges, que comencen a degustar-se amb els ulls i que, després, ja dins la boca, ens omplen de sensacions difícils d'explicar. Els productes de la terra i de la mar, aquells que coneixem de tota la vida, són processats amb la sensibilitat de qui creu en la cuina mallorquina i la vol dignificar fins a cotes màximes.



















 

 



Son Jaumell, la vella possessió de Capdepera, una de les grans, ha sofert una metamorfosi absoluta. Ara és un lloc per a l'oci, el descans i el plaer gastronòmic. I en aquest lloc, la cuina d'Andreu Genestra, una temptació difícil d'eludir. Absolutament recomanable.

Si en voleu més informació, la trobareu a http://andreugenestra.com