Amb excàs ambient, comença la campanya electoral a Capdepera







Dia 20 de novembre estam convocats a les urnes a tot el territori nacional. Dia 3 a les dotze de la nit (després del maratonià plenari de l'Ajutnament de Capdepera) ens presentàrem a fer les quatre fotografies típiques de l'nici de campanya, únicament trobàrem els simpatitzants del PP penjant els seus cartells. 
Som conscients que les eleccions al Congrés i Senat, no desperten tanta expectació, a nivell local, com les municipals o autonòmiques, però ens esperàvem més ambient.



De fet la mateixa nit se varen aferrar els cartells del PSOE i més envant d'Esquerra Unida, moment del que no tenim imatges.  EL PSM-Entesa-Iniciativa varen aferrar els seus divendres, així com algunes pancartes, les primeres per ara.



Suposam que a mesura que s'apropi el 20-N la campanya s'anirà escalfant.

Ara per ara només tenim constància de la data de presentació de Miquel Ensenyat,  candidat al Congrés dels Diputats per PSM-Iniciativaverds-Entesa, que serà  diumenge 13 de novembre a les 21 hores al Teatre de Capdepera. 

Així com ens arribin les convocatòries i invitacions pels actes previst al nostre municipi pels partits polítics, us anirem informant.