El Secretari General de Turisme i el Delegat del Govern a Capdepera



Visiten l’hotel Beach Club de Sa Font de Sa Cala


   Divendres 14 d’octubre el Secretari General de Turisme i Comerç Interior del Ministerio de Industria, Turismo y Comercio, Joan Mesquida, el Delegat del Govern, Ramon Socías, el batle de Capdepera, Rafel Fernández, i l’equip de govern de l’Ajuntament, han fet una visita a l’hotel Beach Club Font de Sa Cala, amb motiu de les obres realitzades amb càrrec al Plan Renove a partir de 2009 en aquest establiment hoteler. 






 
    La trobada ha tingut lloc a l’Ajuntament de Capdepera, on s’ha atès als mitjans de comunicació. A continuació s’han desplaçat a Font de Sa Cala on han estat rebuts per Antoni i Teresa Moll Massanet, fills del fundador de l’hotel i actuals Directors de l’establiment juntament amb la seva germana Maribel. En acabar la visita per les renovades instal•lacions, les autoritats també han pogut saludar qui va començar aquest complex hoteler, Antoni Moll amb la seva senyora, Margarita Massanet.




Margarita Massanet i Antoni Moll, fundadors del Beach Club, amb Ramon Socías i Joan Mesquida


    Ell ens ha recordat algunes anècdotes relatives a les dificultats passades al llarg dels anys com, per exemple, quan es va cremar una part de l’hotel a pocs mesos de començar la temporada i van ser capaços d’enllestir les obres en el termini previst. Igualment, ha recalcat la importància que ha tingut el Plan Renove per contribuir a facilitar el finançament de les obres de remodelació necessàries per mantenir les instal•lacions al més alt nivell.

Departament de Premsa
Ajuntament de Capdepera