Cursets de vela del Club Nàutic de Cala Rajada, estiu 2011







El Club Nàutic Cala Ratjada, com cada any, ha apropat els nens a la mar mitjançant els cursets d'iniciació a la vela, educació mediambiental i convivència nàutica.




Durant els mesos de juliol i agost, la població infantil resident i transeünt de la localitat de Capdepera, ha pogut gaudir dels cursos de vela que ha organitzat el Club, en les modalitats d'Optimist i 420, impartits pel monitor Sebastià Monbaron. S’han dut a terme quatre cursets de 15 dies cada un, amb una gran participació d'alumnes i alumnes, d'edats compreses entre 6 i 12 anys. En finalitzar cada curset de "Inicia't en l'esport de la vela al Club Nàutic Cala Ratjada" s'han lliurat els corresponents diplomes.





La Junta Directiva del Club i els pares dels alumnes, s'han mostrat molt satisfets de les jornades de vela d'aquest estiu.


 


Així mateix el Club Nàutic Cala Ratjada ha col.laborat en recents esdeveniments relacionats amb els esports nàutics:
- Volta a Mallorca, Regata Porto Pi Centre, organitzat pel Reial Club Nàutic de Palma.
- Raid Dragonera, volta a Mallorca.
- Balears Solidària, Triatló.
- Projectes Esportius Balears, "Nedant entre Illes" que es celebrarà el proper 10 i 11 de setembre 2011. Creuar nedant de Ciutadella (Menorca) a Cala Rajada (Mallorca).



Aquesta darrera noticia publicada a Cap Vermell
http://www.capvermell.org/index.php?option=com_content&view=article&id=8498:nedant-entre-illes-2011&catid=17:esports&Itemid=34