Na Maria Sancho s'acomiada 
com a cuinera de s'Alzinar














   Na Maria Sancho, que fins avui ha estat la responsable de l'empresa que gestionava el menjador de s'Alzinar, s'ha jubilat. Per aquest motiu, la direcció del centre va preparar un dinar d'acomiadament en el mateix menjador escolar. Durant l'acte en què  participaren els mestres i una representació de l'APIMA, se li va fer entrega d'una placa commemorativa i un ram de flors que na Maria agraí, tot recordant  que fa més de 40 anys que exerceix de cuinera al centre.



   De fet, na Maria ja formava part de l'equip de cuineres que duien el menjador escolar quan aquest era gestionat per l'APIMA del centre i, quan aquest passà a ser una concessió, se va presentar a concurs i quedà com a empresa adjudicatària. Durant aquesta llarga etapa el servei de menjador escolar ha  tingut un nombre molt variable de  comensals, especialment nombrós quan el centre disposava de jornada partida.
    Enguany, amb la jubilació, na Maria ha renunciat a l'explotació del menjador. 



    Volem felicitar l'homentjada per aquesta llarga trajectòria laboral i per haver arribat a la jubilació amb una salut i una energia envejables.
 


A partir d'ara, ja no podrem anar a cercar  "na Maria per sa cuina de s'Alzinar".