Excursió guiada a LA SEU




18 de juny 2011





Amb l’objectiu de donar a conèixer diferents llocs de la nostra cultura mallorquina i també la nostra llengua, els Serveis Socials de l'Ajuntament de Capdepera, aprofitant l’excursió organitzada pel Departament de Cultura i Patrimoni del Consell de Mallorca, han muntat un grup de nouvinguts de diferents nacionalitats, com el Marroc, Algèria, Equador, Perú o Argentina.



D’aquesta manera, els visitants han pogut gaudir de les delícies arquitectòniques de la catedral de Palma, a càrrec d’un guia de llengua mallorquina que ens ha explicat interessants històries en una visita de gairebé dues hores de durada.



Se sap que, mitjançant la llengua, expressem també la nostra concepció del món, la nostra manera de conviure amb els altres i comuniquem moltes més coses de les que diuen estrictament les paraules que pronunciam.



Per això, si coneixem la llengua del lloc on vivim, podem conèixer millor les persones que hi viuen, les activitats que es realitzen i interpretar millor les actituds que percep, i per això, és més fàcil relacionar-nos.