Acte central de campanya d'Es Grup


Es Grup celebrà el seu acte central de campanya el passat dijous dia 19, en el Centre Cap Vermell. La convocatòria comptà amb una bona assistència de públic, que escoltà les propostes de Mateu Melis.

Puntualment, el candidat a batle va començar el seu discurs, en el qual parlà de diversos aspectes com la ideologia de la formació i el seu programa. Cal dir que el tema que més va merèixer l’atenció va ser l’economia. Plantejà que el proper equip de govern es trobarà amb la caixa buida i caldrà fer un esforç per a obtenir doblers si es vol dur a terme el que es proposa en els programes electorals. Es Grup centrarà la seva acció per a dinamitzar l’economia en el turisme i la construcció. Per al turisme proposen allargar la temporada i per això cal regenerar l’Agulla i crear un pla estratègic de turisme amb participació de tothom (els que en viuen directament  i els que ho fan indirectament). Pel que fa a la construcció, presentà com a mesura la dotació de serveis de les urbanitzacions que no en tenen.





Per acabar, convidà als assistents a votar Es Grup. L’acte acabà amb la presentació de tota la llista i amb un refrigeri.  



Na Marisa Rojas amenitzà la vetllada.