PSM-Entesa presentà les seves propostes per Cala Rajada


La coalició PSM-Entesa presentà, el dimecres dia 18, les seves propostes per a Cala Rajada, de cara a la propera legislatura, molt centrades, com no podia ser d'altra manera, en el turisme. La seva oferta va incidir en els valors mediambientals i patrimonials, a fi de recuperar un turisme familiar, de major poder adquisitiu.



La vetllada la presentaren Maribel Frontera i Toti Fuster, amb molta desimboltura, cosa que va conferir a l'acte un aire un punt més informal que no solen ser els mítings polítics.

Aquestes propostes concretes a què ens referim, les presentaren Berta Liesegang i Joan Ramon Esteva.

Tot seguit va prendre la paraula el president d'Entesa, Gabriel Huguet, qui va demanar un esforç perquè la coalició augmenti la seva representació a l'Ajuntament, com a garantia d'un govern honest i que pensa diferent.

Després va ser el candidat a Batle, Pere Fuster, qui va fer un discurs de caire més afectiu i humà que no polític, reivindicant els valors d'aquesta terra, en record dels pioners i demanant que el futur s'assenti sobre un passat al qual no hem de renunciar.

Tancà les intervencions un Pere Sampol brillant, amb xifres en la mà que posaren en relleu el greuge fiscal de què és objecte aquesta terra. Sampol va dir que aquest era el bessó del problema i que impossibilita el desenvolupament que ens mereixem. Reivindicà la gestió dels aeroports i un turisme sostenible.



Manuel Muntaner, Tani Mas, Mateu Gili i Suso Rexach hi posaren la guinda musical, mentre els assistents feien una copa de vi.

L'única cosa negativa, si es pot dir així, la hi va posar el temps. Va fer fred.