El centre esportiu Es Figueral
          comptarà amb un pàrquing i una sala per a un gimnàs



 

Han començat les obres d’adequació i millora del complex esportiu Es Figueral, incloses dins el Pla E, que consisteixen en tres projectes diferents: l’embelliment de la zona d’accés, amb un pressupost de 242.331,47 €; la millora de l’edifici d’ús esportiu per a la instal·lació d’un gimnàs, amb un pressupost de 178.036,55 €; i la construcció d’un centre de mesura per a l’eficiència energètica del centre esportiu pressupostat en 173.238,99 €.

 

L’adequació, millora i embelliment de la zona d’accés al complex, dut a terme per Coexa,  inclou la construcció d’una zona d’estacionament amb capacitat per a uns 100 cotxes i un passeig per als vianants amb zona verda al costat més proper del camp de futbol i que travessaria el pàrquing en direcció al parc infantil. L’entrada i sortida a la zona d’aparcament serà el carrer Mossèn Alcover.

 

L’adequació i millora de l’edifici d’ús esportiu per a la instal·lació d’un gimnàs també està en marxa a càrrec de l’empresa Grup Riera. La sala ocupa uns 300 metres quadrats i s’està separant en tres espais diferents per poder realitzar diverses activitats, com màquines, activitats dirigides o spinning.

 

El tercer i últim projecte és la construcció d’una centre de mesura que es durà a terme quan l’exterior del complex estigui acabat. Amb aquest projecte es vol aconseguir reduir la despesa elèctrica d’Es Figueral passant de baixa a mitja tensió, que té una tarifa més econòmica, i ajuntant els diferents comptadors del complex en un de sol. A més, el centre de mesura seria necessari per a la instal·lació de plaques fotovoltaiques, una idea prevista per a un futur.

 

Les obres tenen un termini de realització fins a final d’any.