Mans a la feina


El muntatge de la infraestructura de la Mostra ja s'ha posat en marxa. Un procés que ens ha de menar fins al proper divendres, que és quan es donarà el sus al cap de setmana del peix fresc. Tot ha d'estar amb punta i cabota, perquè la festa surti rodona.

El dissabte dia 2, en el nostre programa "El cafè dels dissabtes", comptàrem amb la presència del Patró Major de la Confraria, Joan Ramon Esteva, i del Secretari, Jeroni Ferrer. Es va tractar d'una llarga i agradable tertúlia, en què ens explicaren els entrebancs pels quals ha passat la Mostra, especialment des del punt de vista econòmic, i de com aquests s'ha pogut superar. Joan Ramón ens posà en antecedents de la macro paella per a 1.500 persones que s'ha de coure el proper dissabte.



L'esplanada del moll ja comença a fer goig, neta com una patena. Tota? No, tota no. Per desgràcia, i des de fa un bon grapat d'anys, ens hem de menjar aquesta "nosa", un vaixell decomissat en una operació antidroga i que s'ha convertit en un element perpetu del panorama portuari. Fins quan?