Excel·lent vetllada musical, amb "les" alumnes de 4t d'ESO...
i la col·laboració d'alguns il·lustres veterans de "La mar de guapa"


Cap Vermell vos ofereix les imatges de tots els números

Bon ambient, magnífica "entrada" i una brillant posada en escena de les alumnes de 5t d'ESO. I hem d'insistir en això de "les" alumnes, perquè "els" alumnes no els poguérem veure enlloc. No sabem si trullejaven per darrere l'escenari, però a damunt no n'hi pujà cap. Però bé, tant se val, perquè les nines se'n sortiren amb un excel·lent, amb números plens de gràcia i coreografies molt treballades. Perfecte.



I a banda de les actuacions musicals, també la presentació va estar a l'alçada, i les dues mestres de cerimònies ho varen brodar, amb entrevistes incloses. Com aquesta al Patró Major, Joan Ramon Esteva, a qui preguntaren per les seves aficions culinàries.




















Però, si hem de ser sincers, un dels moments estel·lars de la nit, d'aquells que valen per tot un espectacle, va ser quan un trio de veterans de "La mar de guapa" (Paquita Fuster, Joan Fuster i Jaume Cuart) pujaren a l'escenari i ens demostraren que mai per mai ho havien d'haver deixat. Des d'aquí els emplaçam perquè l'any que ve, juntament amb aquestes figures joves, el xou compti amb una major presència de pàmpols i llampugues.





















I el fi de festa, apoteòsic, amb tots els artistes en escena i deixant-nos amb gust de poc. Un 10!