REUNIÓ DE LA 5ª EDICIÓ DEL
VOLUNTARIAT LINGÜÍSTIC A CAPDEPERA




 
    Ahir, dia 3 de febrer de 2010,  va tenir lloc la 5ª reunió del voluntariat lingüístic, projecte sense ànim de lucre organitzat per Paraula. Centre de Serveis Lingüístics, i al qual està adherit l'Ajuntament de Capdepera, i que pràcticament es du a terme a tots els municipis de Balears.
 
    Aquest projecte consisteix a posar en contacte aprenents de català amb persones catalanoparlants durant 10 sessions a fi d'ajudar a millorar la competència oral en català dels aprenents.
  Les trobades tenen lloc en funció de la disponibilitat horària de les parelles i comparteixen gustos i aficions, com ara anar a passejar, pendre un cafè, dur els fills a jugar, anar a la platja, etc., alhora que es parla en català.
 
    En la reunió d'ahir es van trobar persones que ja han participat en altres edicions a aquest projecte i varen poder explicar la seva experiència amb altres de noves, a fi d'animar-les a prendre-hi part.
 


   Paraula, per la seva banda, a banda d'engegar el projecte i dur un control de participació i funcionament de cadascuna de les tongades als municipis, també puntualment organitza sortides i altres activitats lúdiques on els voluntaris dels diferents municipis es poden relacionar entre si i intercanviar experiències i coneixements sobre aquest projecte.
 
   Una d'aquestes sortides es realitzarà a Capdepera el proper 13 de març (dissabte), on és previst realitzar una visita al Castell i a l'església de Capdepera, dins el marc de les visites "Capdepera, tresor per descobrir", que realitza el Departament de Foment d'Ocupació Municipal. 
 

"Es necessiten dues dones catalanoparlants. Si tens temps, disponibilitat i ganes et pots inscriure a través de la web www.paraula.cat o contactant amb els telèfons que es detallen a continuació".


Si algú està interessat a formar part d'aquest projecte pot contactar amb:
- Paraula: 971 761301.
- Servei d'Assessorament Lingüístic municipal: 971 819201.



 
Servei d'Assessorament Lingüístic
Ajuntament de Capdepera