Amb diverses activitats les escoles del municpi terminen les clases de primer trimestre





    Ara vé Nadal i les escoles comencen les vacances de Nadal. Cada escola té la seva forma peculiar d'organitzar el darrer de dia de classe. Per bé que la feina comença molt més abans decorant les aules i passadissos, preparant les tasques del primer trimestre, realitzant targes de felicitació, elements de decoració i... preparant les nadales.
    El darrer dia s'Auba celebrà el seu tradicional festival. Malgrat la pluja obligà a traslladar la celebració del pati a l'interior del centre, resultà tot un èxit.

Image

   Al col·legi s'Alzinar preparen un diada amb marcat carècter solidari i mediambiental. La setmana anterior iniciaren una campanya de recollida d'aliments per a Càrites del Llevant, en el marc de la campanya d' ES Rebost. El dia 23 hi hagué la tradicional cantada de nadales a l'església de Sant Bartomeu, com cada any plena de gom a gom (entre alumnes i familiars). Enguany el concert resultà molt entretingut amb unes peces musicals molt elaborades i de gran qualitat, totes acompanyades d'instruments (violí, falutes, guitarres, percussió...).

Image

   Acabat el concert el menjador escolar i l'APIMA oferiren una xocolata a tots els alumnes (amb coques aportades pels propis alumnes) i després hi hagué una jornada de portes obertes amb vídeos de les diverses activitats realitzades durant el curs anterior, la mostra d'invents i les esculptures vegetals. Per acabar un concorregut mercadet solidari, muntat pels alumnes de 5è, oferiren molts d'objectes a 50 cèntims i un euro.

Image

   Els cursos d'Infantil i primer Cicle reberen la visita del patge reial que arreplegà les cartes que havien escrit els alumnes a les aules.

Image

  Ara fins passat Reis les escoles romandran tancades i sense activitat escolar.