Èxit artístic i  de públic d’Es Mussol al teatre de Capdepera

 

 

  

 

  Els d'Es Mussol ens van acostumant a la representació d’una gran varietat d’estils teatrals, i, d'alguna manera, a cada nova proposta, ens sorprenen.  Els hem vist posar en escena drames, comèdies, musicals, clàssics...,  i sempre, davant el repte, se n'han sabut sortir. 
  La darrera obra estrenada, el dia 4, i que té continuat el 5 i 6 de novembre de 2009, ens ha agradat. Més diríem: ens ha agradat molt. Es tracta de la clàssica comèdia d’embolics, el popular vodevil, que en mans d'Es Mussol ha esdevingut un exercici teatral divertit, àgil , amb una posada en escena molt encertada i una interpretació molt acurada.
   Enhorabona al actors i actrius, però també al director, els responsables de l’escenografia i els tècnics de so i llum. Un deu per a  tots!
  
  El públic va riure al llarg de tota l’obra, des de la primera escena, i encara en haver acabat, a tothom li va quedar el somriure en el llavis. Situacions còmiques, equívocs permanents, entrades i sortides d’escena ràpides, diàlegs àgils  i ben estructurats, un bon ritme... 

Image

   Pel que fa als actors, pensam que s'ha de ressaltar el treball d’equip, perquè en aquesta obra és importantíssima la coordinació perfecta. Qualsevol vacil·lació podria malmetre una escena. No hi ha estridències, les noves incorporacions, Maria de Mar Siquier i Maribel Frontera, senzillament encantadores, com si haguessin actuat tota la vida, i perfectament conjuntades, sense problemes, amb la resta d'actors d'Es Mussol de més llarga trajectòria, Isidor Rodríguez, Mari Germa Melis, Biel Bisquerra, Pere Terrassa, Colau Bordoy i Pep Uceda, més madurs de cada dia, des del punt de vista artístic. 
    A l’excel·lent resultat d'aquesta representació no n'és aliè la direcció d’Octavi Egea, professional de dilatada experiència i reconegut prestigi, que  a més de dirigir l’obra n'ha fet l’adaptció.

Image

   Bé, hem estat parlant de l’obra, i encara no ho n'havíem dit el títol:  “Això no és el que sembla” de Rita Ardisson. D'aquest text n'hem d'agrair l'eficàcia, la capacitat de provocar en l'espectador la rialla immediata, tot i que el seu plantejament no sigui especialment original i fins i tot el desenllaç resulti absolutament previsible.
   Una intens i extens aplaudiment va tancar l'actuació, seguit de la habiutal salutació als actors.
   En definitiva una proposta que no vos podeu perdre, molt recomanable. Garantia absoluta d'entreteniment i diversió, i, sobre tot, de retrobament amb la gent d'Es Mussol, un grup digne d'admiració

  Repetim, encara hi sou a temps! L'obra es representarà el dissabte, dia 5, a les 21 h. i el diumenge, dia 6, a les 20 h., com sempre al Teatre Principal de Capdepera.

Image