Costes posa fites


Darrerament, en sentim parlar molt, de Costes. Sembla que aquest organisme ha passat a l'acció i que té la ferma decisió de preservar el domini públic de la vorera de mar. Ben fet! Ara, dit això, també assistim una mica astorats a alguna de les seves actuacions, com ara el contenciós que manté paralitzada la regeneració de l'Agulla, o l'obsessió per enderrocar Can Ganxo, a cala Tuent, mentre altres edificacions es mantenen en peu.
Ara, per ca nostra, Costes ha decidit posar-hi fites, de manera que tothom tengui clara la franja que és de tots. Res a dir, si no fos perquè algunes d'aquestes marcacions semblen un punt excessives, o fins i tot exòtiques. Ja heu vist la que publicam més amunt, enfilada damunt les penyes, en el passeig de cala Gat. Hi feia falta?

Image

Aquesta altra imatge ens mostra un ramell de tres fites en menys de deu metres, volem pensar que per a manifestar públicament que la terrassa que queda delimitada no és privada. Amb una sola fita també ho hauríem entès.

Image

Quan la fita cau enmig d'un pas públic, també es posa, no en mancaria d'altra, tot i que en aquest cas ho fan fitxant-la en terra, no fos cosa que encara hi travelàssim.

De fotografies d'aquesta actuació de Costes, n'hi ha de molt curioses. Però, en fi, què vos hem de contar? Vosaltres mateixos ho podeu veure.

Image