Image

El proper dia 7 de septembre actuaran en el Casino de Mallorca tres nins de Capdepera: Aina Beth Sancho (cantant), i Pep Guillem Picó i Angela Aso (ballant), dins les eliminatòries del programa “Veo Veo”, de Teresa Rabal. Aquests al·lots varen haver de passar un càsting i ara han arribat a les semifinals de Mallorca. Cas que també superassin aquesta fase, diumenge dia 9 de setembre disputarien la final. Els vuit primers d’aquesta final rebran beques d’estudis per a l’especialitat artística que practiquen, mentre que el guanyador rep el “Premio revelación” que a més suposa anar posteriorment a Múrcia, on tendrà lloc la gran final estatal. També volem informar que la final de Mallorca serà oferida per IB3 Televisió en data per determinar.

Image


Les persones que vulguin assistir a aquestes gales poden sol·licitar entrades gratuïtes, a partir de dia 5, en els telèfons següents: 902100411  /  659783889.
Com podeu suposar, “Cap Vermell” desitja tota la sort del món als nostres representants. Esperam que el proper dia 10 vos podrem donar bones notícies de la seva actuació