El mercat de Cala Rajada, canvia temporalment d'ubicació



Amb motiu de les obres que han de començar a la plaça dels Pins de Cala Rajada, el mercat dels dissabtes d'aquest nucli ha canviat d'ubicació. El passat dia 7 va estrenar el nou emplaçament, entre el carrer Castellet i la Via Mallorca. El gruix de les parades s'escampen ara pels carrers Mestre Vicenç Nadal i Bustamante i tot sembla una mica més estret. Bé, en realitat, ho és, però, pel que poguérem veure, la gent s'hi movia amb certa comoditat. D'altra banda, aparentment, hi havia el trui de sempre. Mirarem que els mateixos placers ens en facin una valoració la propera setmana.







































I dèixem que aquest trasllat obeïa a les obres de la plaça dels Pins (Plan E), però en realitat, el passat dissabte, en aquell indret no hi havia cap obra moguda i, per tant, ni hi havia ni mercat ni màquines, ni res de res, a no ser quatre vianants transitant tranquil·lament. Sembla que, per alguna contingència d'aquestes males d'explicar, les obres haurien d'haver començat aquesta setmana, però finalment no ha estat així i, mentrestant, les paradetes ja tenien ordres de traslladar-se a les noves ubicacions.




















De manera que ja ho sabeu: a partir d'ara, i mentre durin les obres, els dissabtes trobareu les parades del mercat en els carrers que vos hem esmentat (zona nord de la Via Mallorca), una mica més amunt d'on es trobava fins ara.