Els gabellins visitàrem el  cementeri de Capdepera, en un esplèndid dia de Tots Sants











Dia 1 de novembre, festivitats de Tots Sants, és el dia que els gabellins, com pertot arreu, ens apropam al cementeri, en record dels nostres difunts. 
Hem comentat en moltes ocasions que el cementeri de Capdepera és un dels més bells de Mallorca, tant per la seva ubicació com pel seu estat de conservació i el seu enjardinament. Però el dia de Tots Sants bé podem dir que s'hi produeix una explosió de color, en forma de flors, i convida més que mai a la visita. 





Aquesta jornada, dedicada a la memòria dels difunts, el recinte llueix fosses, tombes i níxols  endreçats i adornats amb tota cura. El diumenge hi hagué molta  afluència, però aquesta es va produir amb molta fluïdesa, sense grans aglomeracions, la qual cosa facilità la visita assosegada i relaxada. No oblidem que moltes de les tasques de neteja i ornamentació ja s'havien dut a terme el dissabte. Tampoc podem passar per alt que, com en els anys immediatament anteriors, i com deim en el titular, aquest dia de Tots Sants va resultar esplèndid des del punt de vista climatològic, amb molta gent que encara anava amb vestits d'estiu, i àquest fet del bon temps també va contribuir a fer la jornada més agradable, i la sempre trista visita als nostres morts, una mica menys feixuga.

D'altra banda, deixam constància que la Policia Local tingué cura de la regulació del trànsit i dels aparcaments, donada la gran afluència de vehicles prop del recinte sagrat, sense que es registràs cap incident destacable.

Aquestes fotos donen una idea del que parlam.

Image

Image

Image

Image