Joan Ferrer deixa la presidència de la Junta local del Partit Popular després de 15 anys.

Juan José Sard agafa el relleu de la presidència amb una junta renovada





   Dimecres dia 27 d’octubre de 2009. a la seu del Partit Popular  de Capdepera tingué lloc la presentació de la nova Junta. La sala plena de gom a gom, escoltà unes paraules d’acomiadament de Joan Ferrer qui va fer un recorregut als seus quinze anys al front del partit popular gabellí. A més de recordar com va heretar el partit i com el deixa, va donar les gràcies a tots els qui han fet feina amb ell, va demanar disculpes si havia ofès algú i  va desitjar sort i seny al nou president. Quedà a disposició del partit a Capdepera i Mallorca, per comentar la seva intenció de dedicar-se amb més intensitat a la seva tasca de regidor.

Image

   Acte seguit  va prendre la paraula en Juan José  Sard, president entrant agraint a Joan Ferrer les seves paraules i la presència d’afiliats i simpatitzants a l’acte. Després de comentar alguns aspectes generals de la política local, plantejà l’objectiu de consolidar  els resultats en les properes eleccions de 2011. A la Junta de Capdepera només se presentà la seva candidatura, per la qual cosa no va ser necessària cap votació per  a l'elecció del la nova Junta.

Image

   A l’acte també hi assistiren  el president de la Junta de Mallorca , Joan Rotger  (qui dirigí unes paraules als presents)  i Jaume Crespí secretari general de Mallorca, així com alguns regidors del partit popular de pobles veïns.

Image

   Per acabar brufaren amb  cava.

   La nova Junta local quedà formada per:
   President: Juan José Sard
   Secretario  Jaume Tous

   Vocals; Antonia Bonnin, Feliciano Casas, Fani Fuster, Antoni Galmes, Joan Garau , Pep Juaquin Lopez, Magdalena Maldonado, Toni Martorell, Eva Maria Milan, Maria José Ramos, Maria Orpi, Joan Servera, Miguel Angel Sobradelo, Javier Vaca, Melani Martinez

   Vocals "natos" : Joan Flaquer, Joan Ferrer, Jose Medina, Maribel Vives, Pilar Garcia (vicepresienta),
Bernad Boutique i Marga Servera.