El Banc d’Aliments del departament de Serveis Socials reb una important donació desinteressada




 


   Tots els doblers recaptats al concert Trobada de Viena i Colònia a Mallorca que va tenir lloc dissabte al Teatre Municipal de Capdepera, 7000 euros, han estat destinats pels seus organitzadors, un grup de la comunitat alemanya que viu al municipi, al departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Capdepera.
    Margalida Bover, regidora del departament, ha explicat que els destinaran al Banc d’Aliments, una proposta per ajudar a les famílies més necessitades del municipi a aconseguir els aliments i productes de primera necessitat, com oli, llet o arròs.

Image

   Segons Bover, amb aquesta suma de doblers “es pot començar a fer feina per aconseguir dur endavant el Banc d’Aliments” ja que aquest hivern es planteja difícil a causa de l’augment de l’atur.

  El departament de Serveis Socials de l'Ajuntament de Capdepera vol explicar que el Banc d'Aliments s'ha mantingut fins ara gràcies a la col·laboració de Creu Roja, que proporciona aliments a Serveis Socials. Com  les necessitats eren molt elevades, des del departament es va demanar solidaritat a les persones del municipi que van respondre donant productes desinteressadament.


Departament de premsa
Ajuntament de Capdepera