Capdepera s’ha unit a la campanya de sensibilització de l’ús de sistemes de seguretat per a menors en vehicles

 

  
   Ha començat la II campanya de sensibilització de l’ús de sistemes de seguretat per a menors en vehicles: turisme, motocicletes i ciclomotors. L’objectiu és reduir al màxim les conductes en la conducció i minvar les conseqüències dels accidents de trànsit, informant els pares i tutors dels sistemes de seguretat homologats per als menors dins el turisme i de les principals normes de transport d’aquests en motocicletes i ciclomotors.

Image

   És la primera campanya que es fa simultàniament a tots els municipis de les illes que s’hi han volgut adherir, entre els quals Capdepera, i amb ella es vol sensibilitzar els responsables dels menors i obtenir uns resultats del nombre d’infraccions de cada municipi per avaluar el nivell de compliment de la normativa existent.
   Per dur a terme la campanya s’han repartit a les escoles d’infantil i primària, s’Alzinar i s’Auba, tríptics informatius, on s’explica quin és el dispositiu més adient segons el pes i l’edat del nin, entre altres mesures de seguretat.
   Després d’aquesta fase es faran els controls de correcció a les zones escolars per evitar les accions il•legals comeses pels conductors. Un cop acabada la segona fase, es recopilaran els resultats.

Departament de premsa
Ajuntament de Capdepera