El batle Bartomeu Alzina (PSOE) es reuneix amb Mateu Melis (ES GRUP) i li demana un esforç per reconduir la situació econòmica de l’Ajuntament

Image

   Després de la moció que va presentar l’oposició demanant reconduir la situació econòmica de l‘ajuntament, el batle de Capdepera, Bartomeu Alzina, ha agafat l’assumpte personalment i ha mantingut diversos contactes amb Mateu Melis, a l’oposició, per sortir, conjuntament, de la complicada situació per la qual, per distints motius, travessa l’administració municipal.
   A la darrera reunió celebrada el passat dijous, entre altres qüestions, acordaren que dins la propera setmana ES GRUP presentaria uns pressupostos per a l’exercici 2010, ja que aquest partit, al plenari del més de setembre ja va esmentar que donaria suport els comptes del 2009 sempre i quan s’aprovessin el mateix dia els del 2010, i dels quals Melis en va fer un petit resum.

Image

   Per altra banda, Alzina es va comprometre a encomanar una auditoria per saber la situació real de l’ajuntament tal i com demana l’oposició, i confia que aquest document ajudi a prendre les decisions més adients per als ciutadans de Capdepera.
   Ambdós polítics coincideixen en el fet que s’hauran de fer esforços importants de contenció de la despesa per a reconduir la situació, però també destacaren que les reunions mantingudes fan preveure que en breu s’arribarà a una estabilitat econòmica a l’ajuntament. Referent al canvi a la batlia, no volgueren fer declaracions.