AIXÒ S'HA ACABAT!

Image

 

Darrer dia de festes. Carreres de cavalls. El programa de Sant Bartomeu apareix indissolublement lligat als cavalls, des que tenim ús de raó. Certament, per aquestes contrades potser no hi ha l'espectació d'un temps, però els incondicionals de les carreres encara són molts.

Image

"Cap Vermell" va fer un tomb p'es Cavaller, coincidint amb la setena carrera, en què participava el cavall "Moll de Llevant", de la quadra local Distribucions Llevant.

Image

"Moll de Llevant" no va tenir una bona sortida, i tot i que es va mantenir en el paquet, no va poder avançar-se fins a les primeres posicions.

Image

El darrer dia de festes també l'associam a la Banda de Música. És el dia del concert, un concert que en els últims anys, tant de la mà de Joan Ramon Xamena com de Miquel Gayà, ha assolit uns aires de modernitat que molts agraïm. Alternant amb alguna marxa-pasdoble inevitable, compareixen les bandes sonores o la música contemporània per a banda, molt més d'acord amb els temps que corren, sernse renunciar a la qualitat.

Image

La nostra és una banda eminentment jove, que no obstant això afronta reptes compromesos. El públic, una vegada més, va fer costat a aquest ramell d'intèrprets magníficament dirigits per Miquel Gayà, com hem dit. Fins l'any que ve!

Image

I el fi de festa. Els focs artificals. D'ells solem dir, habitualment, que han estat molt bons, i sol ser cert. Però és que aquesta vegada les innovacions de llum i color foren moltes i el públic les va aplaudir amb entusiasme. Nosaltres tancam l'àlbum amb una col·lecció de fotografies dels focs, perquè les pogueu veure tot l'any, mentre comptau els dies que falten perquè les festes arribin a un nou cicle. Que hi siguem tots. Per molts d'anys!

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image